22. elo, 2022

Loppurutistus

Viikonloppu meni viimeistellessä vierashuonetta, kun ensimmäiset vieraatkin olivat tulossa. Osittain kesäloma meni ja viikonloputkin rakentaessa. Iltatöitäkin siinä riitti. Sisustaminen on hidasta, kun yrittää harrastelijatimpurina saada aikaan edes siedettävää jälkeä. Jälkien siivoaminen laudan kappaleineen ja työkalujen kohliminen varastoon oli päivän mittainen operaatio. Lopun puutavaran laitoin visusti taapeliin. Tiedä koska taas tarvitsee, sen pienen pätkänkin parrua.

Katoksen kokoaminen vielä on, mutta se on onneksi paketissa, ettei varsinaista rakentamista enää. Myös sadevesikaivot täytyy ennen syyssateita laittaa, jottei rännivesi meni rakennuksen alle.

Sunnuntaina menin vielä puhdistamaan mökin rännejä. Takapuolella olin katolla ja heittelin neulasmössöä alas. Yhtäkkiä kämmenselkään sattui tulen palavasti. Ampiainen se siinä iikitti ja samassa niitä oli miljoona kuhisemassa. Kyseinen amppari lähti autuaimmille hunajamaille ja muita lähdin melko liukkaasti karkuun. En kuitenkaan pesää ryhtynyt tuhoamaan, hyödyllisiä kun ovat. Muutaman viikon kun odottelee, niin pesä on hiljainen.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu