7. joulu, 2021

Viimeistely töitä

Itsenäisyyspäivän viikonloppu meni saunan viimeistely töissä. Asentelin ikkunan sekä oven ja laitoin naamalaudoitukset niihin. Hidasta hommaa, kun yksin tekee, mutta niin palkitsevaa. Oman käden jäljen näkeminen tuottaa mielihyvää, vaikken siihen aina tyytyväinen olekaan. Aina voisi tehdä paremmin.

Ikä on tehnyt sen, että ottaa rennommin ja suhtautuu myös omaan tekemiseen armollisemmin. Nyt kuitenkin on saunan osalta se kuuluisa viimeinenkin lista laitettu. Rakennustarkastaja tulee vielä katsomaan työni tuloksen ja mahdollisesti ehkä hyväksyy. Ei voi tietää 😊 Puolentoista viikon kuluttua suoritan ensimmäisen pienen lämmityksen ja seuraavana päivänä voin sitten lämmittää saunomiskuntoon. Mielenkiinnolla odotan, että miltä ensimmäiset löylyt maistuvat.

Projektini on edistynyt kuin luomisen työ, sen jälkeen kun löysin oikean hirsiveistämön. Kaikki muutkin asiat ovat natsanneet täsmälleen. Varsinaisen hirsikehikon pystyttämisestä ei ole kuin kaksi kuukautta ja sauna on valmis.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu