3. joulu, 2021

Syntymäpäivät

Parisen viikkoa sitten minulla ja muilla läheisillä oli onni olla viettämässä äitini 90- vuotispäivää. Olin varannut pienen juhlatilan ja varotoimenpiteiden kanssa olimme siellä. Koronaa ei kenelläkään ollut, eikä tartuntoja tullut. Ajatus juhlien pitämisestä sai tuulta purjeisiin, kun yksi lapsenlapsista ilmoitti, että kyllä mummolle on juhlat pidettävä. Oma empimiseni loppui sillä siunaamalla. Hienoja tuollaiset nuoret. Äiti oli hyvin otettu ja onnellinen, kun läheiset olivat koolla ja ympärillä.

Olen monesti miettinyt äitini elämänkaarta ja sitä työrupeamaa suurperheen äitini. Arvostukseni on noussut vuosi vuodelta ja päivä päivältä. Suuri on ollut tuon ajan naisten panos perheen hyvinvoinnista ja elämästä huolehtiessa. Sitä ei voi edes millään mittarilla mitata.

Joulukin on jo ovella ja työrintamalla viimeisiä kiiruita viedään näinä viikkoina. Vuosi on hieno päättää vuosikymmenien haaveen toteutumiseen. Jouluna saunon savusaunassa vihdan kera. Jos Luoja suo.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu