3. marras, 2020

Aikoja eletään

Tiedotusvälineet ovat juuri nyt pullollaan Usa.n presidentinvaaleja. Kyllästymiseen saakka. Trumpia mollataan joka välissä. Tosi puolueetonta. Kuinka moni tietää, kuka on ja mitä on tehnyt Joe Biden ? Hänestä tiedotusvälineet eivät ole puhuneet mitään. Tjaa, sen verran , että Trumpin kannattajat olivat saartaneet vaalibussin ja estäneet sen kulkemisen. Biden ei ollut mukana bussissa. Siitäkö melu nousi, vaikka tapahtui amerikan mailla. Täällä voit istuskella Mannerheimintiellä ja katkaista liikenteen. Ei haittaa, paitsi jos poliisit siihen puuttuu. En kannata Trumppia millään tavoin, mutta tämä läpinäkyvä puolueellisuus on jostain syvältä. Amerikkalaiset valitsevat itselleen presidenttiä, emme me.

No sitten toiseen mieliaiheeseen, nimittäin sananvapauteen. Ranskan presidentti Macron sai arabimaailman takajaloilleen puolustaessaan sananvapautta. Ranskassa opettajan kaula katkaistiin, kun erehtyi sananvapauden nimissä näyttämään pilakuvaa mohammedista.

Entäs sananvapaus meillä. Huonosti menee. Päivi Räsänen on ollut useamman kerran poliisin kuultavana ja sen lopputuloksena valtakunnansyyttäjä tulee harkitsemaan syytetäänkö Räsästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Räsäsen kommenttia, että ”homous on raamatun mukaan syntiä” pidetään siis tutkimisen arvoisena. Sitä vastoin, kun Imaami (löytyy You Tubesta) sanoo Ajankohtaisessa kakkosessa, että koraanin mukaan homoseksuaalisuus tuomitaan kuolemalla ei ole millään tavoin tutkimista tarvitseva lausunto.

Sitten vielä tuohon kuvaan. Se löytyy alakoulun äidinkielen kirjasta Välkky 6. Siinä opetetaan lapsille, että kunhan et ketään loukkaa, niin voit kertoa mielipiteesi. No niin, kaikki jotka ovat politiikassa, työelämässä, parisuhteessa tai perheellisiä. Siitä sitten miettimään esim. lasten kasvatuksessa, miten kerron mielipiteeni niin, etten kullanmurun mieltä vaan mitenkään pahoita. Murrosikäisten kanssa voi sitten tulla jo hieman enemmän haastetta.  On aikoihin eletty

Lisätty 5.11.2020 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/737f782b-1752-469a-8a22-da10d8621700

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu