30. loka, 2020

Ajankohtaista

Eilen kuului Ranskasta jälleen järkyttäviä uutisia. Kuukauden sisällä radikaali-islamistit ovat puukottaneet useita ihmisiä. Opettajalta ja suntiolta leikattiin pää irti. Tämä kaikki muhammad pilakuvan takia. Suomen Turussakin saatiin kokea muutama vuosi sitten näitä järkyttäviä tekoja. Vaara on nytkin suuri.

Suomen hallitus ei ole tuominnut iskuja. Ottanut osaa omaisten suruun kyllä. Alla linkki vihreiden ajatuksiin. Ajatelkaa, tuon kirjoittaja oli  jonkun aikaa Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja !

https://www.vihrealanka.fi/blogit/islam-on-hieno-uskonto

Matti Vanhanen pyysi aikoinaan jopa anteeksi, kun suomessa jokin taho julkaisi Jyllands Postenin muhammad pilakuvia

https://www.kaleva.fi/vanhanen-pyysi-anteeksi-muslimeilta/2116496

Onko kukaan pyytänyt suomalaisilta anteeksi Tervon Raamatun heittelyjä. Jeesus pilakuvia on jopa ollut taidenäyttelyissä. Onko pyydetty anteeksi turun puukotuksia, satojen suomalaisten naisten raiskauksia ja useamman naisen pään irti leikkaamisia täälläkin. Kysyn vaan.

 

http://kokemakelainen.net/2016/05/31/ulkomaalaismies-poltti-elavalta-rukkaset-antaneen-porilaistyton

 

Eilen keskusteltiin myös tiedotusvälineissä kovasti radikaali-islamista. Supon Pelttari oli Ylen kuuden uutisissa (löytyy Areenasta). Mitä teki toimittaja ? Aloitti äärioikeiston uhkalla täällä ja yritti vielä toisenkin kerran tunkea sitä Pelttarin suuhun. Hämmästyttävää. Äärioikeiston uhka ei ole yhtään sen suurempi kuin Antifan.Vasemmistoradikaalien, jotka aikoinaan Tampereen itsenäisyyspäiväjuhlissa hakkasivat hevoset ja kaupungin palasiksi.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu