4. syys, 2020

Viisaasti Vammalasta

Olen tästä aiemminkin kirjoittanut, mutta nyt vähän yksittäisestä tapauksesta. Jos asut kaavoitetulla alueella, niin kannattaa olla tarkkana, kun kunta tahi kaupunki tekee omia toimiaan.

Kuvassa näkyy keppi omakotitalolleni nousevalla , kiinteistön omalla tienpätkällä. Siitä läpi autotallin meni kaupungin haltuunotto linja. Juuri tuolla kohtaa katua olisi pitänyt leventää. Nukuin yön ylitse, kun töistä tullessani olin keppiin törmännyt.

Kyseisen kuvan ja muutaman muunkin kera syöksyin sitten aamulla kaupungin tekniselle osastolle. Olivatten siellä ylimielisesti sitä mieltä, että siitä se menee, sillä sinulla ei ole mitään autotallia, kun ei ole edes rakennuslupaa. Totesin, että kyllä minulla on, mutta mistä se teille saataisiin ja painuin ovesta ulos. Kotona kopiot luvista ja takaisin tuulispäänä. Sillä aikaa nämä hengen jättiläiset olivat kellarista löytäneet eläkkeelle jääneen kaupungin rakennustarkastajan arkistosta rakennuslupani, jossa oli vielä ilmoitus valmistumisestakin.

Siinä herrat sitten katselivat toisiaan, kuin eteisen käytävämatolle kurapaskan lykännyt koira. Asia kyllä järjestyikin, eikä siitä mitään valittamista. Tosin, molemminpuolin katua maata lunastettiin 160 euron hintaan.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu