1. kesä, 2020

Muistoja Karpaateilta osa 53. Maajussille morsian, vanhemmille töihin osa. 1

Ensiksi edelliseen videooni viitaten terveisiä ”Vaki lukijalle”. On aivan totta, tuossa tulee makkarat huomattavasti parempia. Jostain syystä aidoilla puuhiilillä kypsentynyt on vain erilaista. ”Aitoja asioita”, kuten palstanikin. 

Nostin kytkintä talven jälkeen Haapsalon taidetakomolta ja otin vastaaan pestin Haapamäellä Vaissin tilalla. Tilalla oli tuolloin vielä omaa kaalinviljelyä ja siitoskanala. Tilalla oli useampia työntekijöitä. Siellä asuttiin ja saatiin talon puolesta täysi ylöspito. 

Ensimmäisen työpäivän jälkeen kokoonnuimme päärakennukseen , jossa isäntä piti esitelmän tilasta. Se oli hyvin estoton ja värikäs kertomus, piilotetuin sanankääntein heidän tilanpidon erinomaisuudesta. Poliittisesti väittäisin, että oltiin vahvasti äärioikealla. Tiesin, ettei pestistäni tulisi pitkäaikaista jo heti tuon illan jälkeen. 

Seurasin tarkasti maastullia ja avoimia työpaikkoja. Eräänä perjantaina sitten viulunkieli katkesi ja tein ratkaisun, joka olisi vaikuttava koko loppuelämääni.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu