12. maalis, 2020

Journalistipalkinto

Suuri journalistipalkinto 2019 sarjassa Vuoden juttu, meni toimittajille Paavo Teittinen ja Katri Kallionpää. He tekivät merkittävän ja rohkean teon tuomalla Veijo Baltzarin teot kultteineen julkisuuteen HS.n artikkelissa. Baltzarin uhrit eivät olleet uskaltautuneet julkisuuteen, koska tiesivät hänen arvovaltaisista ystävistä. Pekka Haaviston ohella, Tarja Halonen ja Paavo Lipponen ovat kuuluneet Baltzarin vankkoihin tukijoihin. Ymmärtää hyvin, miksei haavoittuvassa elämäntilanteessa olleet nuoret naiset ole uskaltautuneet julkisuuteen. Heidän taustoistaan löytyy mielialalääkkeitä ja huumeita. Tuskin heitä olisi uskottu.

Baltzar oli jo aiemmin tuomittu samantyyppisestä toiminnasta. Alla olevan linkin kun lukee, niin täytyy ihmetellä tuota tukijajoukkoa. Erityisesti ihmettelen miten presidenttinä ollut Halonen myönsi hänelle kulttuurineuvoksen arvonimen. Nyttemmin Halonen on perustellut ettei tiennyt. Hohhoijaa, vai ettei presidentin kanslia tiedä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/435912ae-06c8-48a2-8d35-7420fbe56c34

Eniten tässä ärsyttää  koko mailmaa halaavien politikoiden vastuuttomuus. Nyt ollaan muina maunoina kommentoimassa Kreikan tilannetta ja sitä ja tätä. Ottaisivat nyt hieman vastuuta esim. ko tapauksesta, jota ovat olleet omalta osaltaan mahdollistamassa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu