29. elo, 2019

Maamiehen tietolaarin viikkouutiset

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006220109.html

Onhan tämä järkyttävää. Ajattelen tulevia sukupolvia, miten he selviävät, kun tämän sortin väestö lisääntyy. Artikkelissa kannattaa huomata  merkille pantava seikka. Kulttuurista johtuva sekin. Mies on yrittänyt erottaa naista hänen kulttuuristaan ja ystävistä. Kun nainen ei ollut totellut, niin seuraukset artikkelissa kuvatut.

Meillä oli vieraita heinäkuussa Tukholman seudulta. Kertoivat miten aikuiset lapsensa perheensä kanssa muuttivat kaupunginosasta toiseen. Turvallisuus-syistä, kuinkas muuten. Ruotsissa peli on jo menetetty. Ikävä kyllä.  Nämä kun eivät ole mitään yksittäistapauksia täällä suomessakaan. Omassa blogissa näistä nykyään uskaltaa puhua, ainoastaan.

Olen monesti todennut, etteivät opitut tavat ja kulttuuri muutu osoitetta vaihtamalla. Tuosta kannasta pidän yhä lujemmin kiinni. Jotkut kulttuurit näkyvät tilaistoissa vuodesta toiseen seksuaalirikosten kärkisijoilla. Ajatelkaas, pääkaupunkiseudulla on maahanmuuttajataustaisia ihmisiä n. 7-8 %. Seksuaalirikoksissa he kuitenkin edustavat yli 50 % .

Venäläiset ovat yksi suurimmista maahanmuuttaja ryhmistä. He eivät kuitenkaan ole tuon listauksen kärjessä. Taannoin Vietnamista tuli venepakolaisia, onko kuulunut pahaa sanaa ? Ovat töissä ja hoitavat asiansa. Elävät maassa maan tavalla.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu