8. heinä, 2019

"Vakuutusmies" osa 3. Muutto Prunnilaan

Maa oli alkanut polttaa Masun jalkojen alla ja olisi aika ottaa etäisyyttä hankaliksi käyneisiiin ihmisiin. Nämä  lähinnä kyselivät omien saataviensa perään. Elämän ensimmäiset "virhearviot" oli tehty, luottotiedot olivat menneet. Muutto tehtiin Prunnilan kuntaan, melkein toiselle puolelle maata. Sukulaiset ihmettelivät, miksi niin kauas. 

Asiaa tarkemmin tietäneet haistelivat jo silloin palaneen käryä. Prunnilan kunnassa, Rappukoskella asui myös Masun täti. Täti oli aikoinaan 1940 luvulla joutunut olosuhteiden pakosta luovuttamaan aviottoman lapsensa adoptioon. Sitä taakkaa hän kantoi sisimmässään kuolemaansa saakka. Tätä asiaa ei Masu, eikä muut sukulaiset tienneet. Se olisi kuitenkin tapahtuma, jonka avulla Masu tulevaisuudessa tietämättään ratsastaisi varsin menestyksekkäästi.

Masu vieraili vanhempiensa luona. Edelleen maailman miehen elkein sepustaen omaa erinomaisuuttaan maailman turuilla, vaikkakin isä kulmakarvojaan hieman tarinoille nostelikin.  Myös vanhaanpoikaan, setäänsä hän piti edelleen tiiviisti yhteyttä. Setä ei veljenpojan kommervenkeistä ollut tietoinen ja hyvässä uskossa kuunteli miten pojasta oli niin taitava supliikimies tullutkin. Sitä hänkin olisi tulevaisuudessa vielä katuva.

To be continued..

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu