25. kesä, 2019

Tapaus Veitola

Julkisuustyrkky Maria Veitola on monessa mukana. Valitettavasti hänen omahyväinen linjansa pyrkii saamaan suosiota muita ihmisiä nöyryyttämällä. Hän oli toimiva osapuoli omalla laillaan Tomi Metsäkedon tapauksessa. Suljetussa naisten facebook ryhmässä hän rohkaisi ja yllytti porukkaa kertomaan jotain raflaavaa Metsäkedosta. Onnistui ja naiset tuomittiin oikeudessa. Samaan hengenvetoon hän yrtti saada Metsäketoa nolattavaksi EVS-showhun. Metsäketo menetti myöhemmin huomattavia työtilaisuuksia ja potkaistiin Mtv.n Tähdet, Tähdet ohjelmasta, jota Veitolakin tuomaroi.

https://www.radionova.fi/uutiset/viihde/a-154014

 

Omassa ohjelmassaan hän yökyläilee Aira Samulinilla. Jaksossa paljastuu, miten hän yrittää syöttää mm. Aku Louhimiehestä omia ajatuksiaan Samulinille. Ei onnistunut. Louhimiehen asiassakin hän on ollut turhan aktiivinen.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/48e18255-15af-4100-ab18-ff4acc46c7c5

 

Kuten monasti käy, ihminen sortuu omaan näppäryyteensä. Näkyvän gloorian saamiseksi Veitola lähti tukemaan voimakkaasti Al-Taeen vaalikampanjaa. Sijoittamalla myös selvää rahaa yli 3000 euroa. Mikäs sen hienompaa kuin saada pisteet, kun on ollut tekemässä Ahtisaaren rauhanfirman neuvottelijasta kansanedustajaa. Seuraavassa jaksossa olisikin yökyläilty. Hieman kiville meni helpot pisteet. Al-Taeen näkemyksistä voi lukea netistä. Niitä lukemalla voi kyseenalaistaa Veitolan toiminnan ajatellen edellä mainitut, Metsäketo, Louhimies jupakit.

 

https://www.anteryasa.fi/jotain-epailyttavaa-sdpn-hussein-al-taeessa/

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e549905f-4dd3-4d34-94c0-45e15424498d

 

https://www.rauhantaee.fi/tukijat

 

En tarkoita etteivätkö Louhimies ja Metsäketo ole syyllistyneet myös asiattomuuksiin. En kuitenkaan voi hyväksyä, että toimittaja oman egonsa kiillottamiseksi on valmis mihin tahansa. Seuraukset voivat olla arvaamattomat ko. ihmisten kannalta.

 

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu