14. kesä, 2019

Tapaus Louhimies

Kirjoitin 28.3.2018 blogin ohjaaja Aku Louhimiehen kohtelusta. Kohun sai aikaan näyttelijä Pihla Viitala, joka kuitenkin oli vielä kaksi kuukautta aiemmin kysellyt töitä Louhimieheltä ja kertonut haluavansa työskennellä tämän kanssa. Erittäin outoa ? Asian julkisuuteen toi valhemedia Ylen toimittaja Sara Rigatelli, joka ulkomaita myöden halusi virkavapaalta käsinkin tuhota Louhimiehen uran. Louhimies työskenteli BBC.lle. Tämä Rigatelli soitteli sinne ja mustamaalasi Louhimiestä, jonka työsuhde päättyi. Nyt poliisi tutkii Rigatellin toimintaa törkeänä kunnianloukkuksena. Ylen päätoimittaja Jouko Jokinen on nyt myös poliisin arvioitavana.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006141870.html 

 

Jari Sarasvuo oli Louhimiehen tukena ja käsitykseni mukaan esti ohjaajan itsemurhan.

https://areena.yle.fi/1-50080387 

Oma lukunsa on ex urheilu- ja kultturiministeri, joka ei suostunut Jussi-gaalassa luovuttamaan patsasta Louhimiehelle. Tuo tilaisuus oli julkinen nöyryytystilaisuus Louhimiehelle. Se oli jotain täysin käsittämätöntä. Tuomionsa sai kaikkien takinkääntäjien isä Sampo Terho. Tipahti eduskunnasta kuin kakka Junttilan tuvan seinästä Sastamalassa.

Tässä tarinassa ei ole vielä kaikkia lukuja kirjoitettu. Elokuvahan oli yksi kaikkien aikojen parhaita kotimaisia.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu