12. kesä, 2019

Huoltotöitä

Viime viikonloppu oli kesäisen kaunis. Se tuli pyhitettyä huoltoimenpiteille. Kolmeen traktoriin vaihdettiin öljyt, sekä suodattimet. Ruohonleikkuriin öljyt. Koneissa, joilla ei paljon ajeta, aika tekee tehtävänsä ja öljytkin on silti joskus vaihdettava. Zetoriin tuli SAE 50 yksiasteiset mineraaliöljyt. Sillä kun ajan ainoastaan kesäisin ja välykset ovat hieman eri toleranssia kuin noissa länsivehkeissä. Jämin kaluston olinkin jo huoltanut aiemmin. Yhteensä viisi traktoria ja kaksi ajettavaa leikkuria on kuulunut kevään ohjelmistoon.

Siinä on hieman leipätyölle vastapainoa, kun saa noiden koneiden kanssa häärätä. Ne ovatkin nyt kaikki loistokunnossa. Viikolla äestelin Fergusonilla Jämin mökin "kesantomaata" , kun oli alkanut jo vihertää. Loistava tunne oli iltasella hieman Sampo rullaäestä pyörittää, kuin isompikin viljelijä. Lokkien ja kottaraisten saattelemana.

Kommentit

Vaki lukija

13.06.2019 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu