9. joulu, 2018

Ei kaikkea voi valkopestä

Näin pidemmän vapaan aikana on ollut aikaa seurata tarkemmin myös valtakunnallista keskustelua

”– Kyllä sen Suomikin voisi tehdä ja päästä omasta historiastaankin eroon, Halonen viittasi toiseen maailmansotaan ja Suomen yhteistyöhön natsi-Saksan kanssa.”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005926058.html

Sitaatti on presidentti Halosen haastattelusta Iltasanomissa natsilippujen kiellosta. Lippukiellon jotenkin ymmärrän, vaikkei muutaman hörhön lipusta kannattaisi kovasti metelöidä. Aktiivisia uusnatseja on maassa  joitain kymmeniä. Sitä vastoin Antifan, Varisverkostojen yms. vasemmistomilitanttien ja palosilmäaktivistien riveissä lienee porukkaa satoja. Niistä ei puhuta. Nämä aiheuttivat viime vuoden itsenäisyyspäivän aikana eniten huolta poliiseille.

Mutta, ”päästä omasta historiasta eroon”. Mistä historiasta ? On täysin selvää, että ilman natsi-saksan apuja Neuvostoliitto olisi miehittänyt Suomen. Olisimme kokeneet Baltian maiden kohtalon. Stalinin puhdistukset olisivat vieneet monet perheet ja perheenpäät Siperian kuolemanleireille. Stalin teloitutti satojatuhansia oman maansakin kansalaisia.

Enkä malta olla muistuttamasta maailmanhistorian suurimmasta raiskausoperaatiosta toisen maailmansodan lopuilla saksassa, puna-armeijan toimesta. Yli 200 000 saksalaista naista raiskattiin. Ei muuten ole paljon asiasta puhuttu. Tämä olisi myös ollut suomalaisten naisten kohtalo, jos Neuvostoliitto olisi miehittänyt maamme. Alla linkki.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015050719637628

 

Tässä  Halonen arvioi Ylellä Oulun raiskaustapauksia

”Lisäksi hän korosti, etteivät kulttuurierot tai esimerkiksi uskonto selitä tapausta millään tavalla.

Sen sijaan Halonen katsoi tapausta laajemmin maahanmuuttopolitiikan kannalta.Hän suosisi pakolaispolitiikassa perheiden yhdistämistä, jotta ”oman yhteisön lähikontrolli” toteutuisi myös maahanmuuttajien tapauksessa paremmin.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9511301c-7b7d-45c9-af9c-a429d8c8c1c9

 

Siis, etteivät eri kulttuurit tai uskonto selitä. Hohhoijaa, kaikki muut tietävät, että kyllä vaikuttaa. On vaikuttanut ympäri Eurooppaa. Sitä ei ole voinut kukaan olla huomaamatta.

Perheenyhdistämisestä sanoisin, että jos meille tuli vuonna 2015,  20 000 nuorta yksinäistä maahanmuuttajamiestä, niin entäs perheet. Isä, äiti ja kymmenen siskoa ja veljeä. Olisi saatukin 100-150 000 maahanmuuttajaa. Mitä utopiaa, kertakaikkiaan. Haluaisin, että joku kertoisi minulle yhdenkin hyvän asian, jonka islamilainen maahanmuutto on tuonut tullessaan. Sitä odotellessa. 

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu