5. joulu, 2018

Eduskunnassa

Olin viime viikolla vierailulla eduskunnassa. Sain seurata lehtereiltä kyselytuntia. Melkoista teatteria. Varsinainen puhemies oli jossain tärkeämmissä tehtävissä. Ankarana feministinä jopa kiihkomielisenä sellaisena tunnettu varapuhemies Tuula Haatainen (sos. dem) toimi puheenvuorojen jakajana. Pääosin niitä sitten annettiinkiin  eduskunnan vasemmalle laidalle. Maahanmuutosta ja jostakin rasismitutkimuksesta keskusteltiin lujasti.  Li Andersson, Eva Biaudet, Jani Toivola ja  Ozan Janar. He antoivat ymmärtää miten karmeaa porukkaa suomalaiset on, nimenomaan rasismista puhuessa. Janar suorastaan sylkäisi sanat suustaan ja silmät paloivat kuin 10 000 lumenin taskulamppu.

Viikkoa myöhemmin, missä he ovat ? Missä he ovat ?? Oulussa on tapahtunut karmeita. Suunnitelmallista ja kansainvälisestikin tunnettua rikollisuutta. Houkutellaan netin välityksellä lapsia joukkoraiskattavaksi.

Naisasialiitto unioni, feministiliitot, jotka taannoin haukkuivat poliisin pataluhaksi. Siksi, että poliisit varoittivat kyseisen rikollisuuden olevan uutta suomessa. Heidän mielestä sitä oli aina ollut. Missä nämä järjestöt ovat nyt ?

Keskustelin erään vanhan herran kanssa Oulun jutusta kahvilassa. Ennen mielipiteensä kertomista hän vilkaisi epäluuloisesti molemmille puolille, ikäänkuin peläten jotain. Kyllä, ettei joudu rasistin kirjoihin, kun kertoo mielipiteensä joukkoraiskaamisista

https://yle.fi/uutiset/3-10541450?origin=rss

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu