2. joulu, 2018

Yllätys taas tämäkin

Olin pitkästä aikaa tutustumassa Tampereen kaupungin infrastruktuuriin hyvän ystäväni kanssa. Hän halusi viedä minut katsomaan minkälainen on raha-automaattiyhdistyksen ylläpitämä pelikasino. Siellä oli hedelmäpelejä, pokeria, rulettia yms, joita pelattiin rahasta.Ovensuussa turvamies. Me emme pelanneet. En harrasta. Mielenkiintoista oli, että yli puolet pelaajista oli maahanmuuttajia. Miten heillä on siihen varaa ? He pelaavat kaikkien meidän ansaitsemilla rahoilla. Käymme töissä, että jotkut saavat tulla tänne pelaamaan tienestimme. Hienoa.

Vuoden 2011 pakolaisnainen tuomittiin juuri törkeästä rahanpesusta. Hänen siskonsa oli saanut kymmenen vuotta perusteettomasti lapsilisiä. Sisko asuu Englannissa ja sai suomesta lapsilisää. Kuinka paljon näitä on, sekä niitä jotka asuvat ulkomailla ja nostavat Kelan muita  korvauksia.

Ei ole ihme, että velkaannumme edelleen. Veroja on pakko nostaa, jotta voimme erilaiset peruusteettomatkin etuudet maksaa. Pitkällä aikavälillä tästä ei hyvä henkää, ellei tahti muutu. 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vihreiden-ex-kuntapoliitikko-saido-mohamedille-tuomio-torkeasta-rahanpesusta-yli-vuosi-ehdollista-vankeutta/7167122#gs.bmdBk8E

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu