21. marras, 2018

Omat Lennut purivat

Tiedossa on ollut, että valtakunnan ykkösnainen katsoo maailmaa  jopa kesäisten värien siivittämänä. Ehkä pienen opastuksen jälkeen, Saulikin fiksuna miehenä hoksasi, ettei hän voi syödä pihviä kuin kerran viikossa. No, ehkä turvamiehet silloin tällöin liukenevat Heselle ja tuovat sieltä pientä iltapalaa. Tästä ei ole lupa rouvalle huudella.

A-studio esitti maanantaina ohjelman koirien rodunjalostuksesta. Erityistä huomiota saivat tylppäkuonoiset ystävämme. Varmemmaksi vakuudeksi ohjelma tulee tällä viikolla vielä pari kertaa uusintana.

Aamulla radiota kuunnellessani, asia oli vahvasti esillä. Erityisesti tapetilla oli Bostoninterrieri, sellainen kuin presidentin Lennu. Tylppäkuonoisilla kuuleman mukaan on hengitysvaikeuksia. Nyt oli sitten presidentinkansliaa myöden tiedusteltu Lennun vointia ja sairaskertomuksia. Ei ollut saatu. Ihme. Eläinlääkärille oli näytetty videonpätkää, jossa Lennu haukottelee. Diagnoosi oli, että jotain lievää hengenahdistusta on havaittavissa.

Sitten todettiin sairaan Bostoninterrierin suosion lemmikkinä kasvaneen rajusti. Presidentin syytä, olisi pitänyt hieman parempi rotuvalinta lemmikkiä hankkiessa tehdä. Hevosmiesten tietotoimisto tietää kertoa, että linnan juhliin olisi tänä vuonna kutsuttu normaalia enemmän vihiriäisiä eläinsuojelijoita. Virhe, tuumii Sauli nyt. Minkäs teet, ohjeet tuli hallituksen puheenjohtajalta.

Saa nähdä, kuullaanko kohta ärähdys ? Epäilen, sillä herra se on herrallakin

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu