8. touko, 2018

Näin on

Istun työpäiväni päätteeksi itä-suomalaisen pikkuhotellin huoneessa. Aurinko paistaa keväisen kauniisti ulkona. Tunnin päästä saan mennä saunaan. Sauna nollaa minulla ankarankin päivän.

Päivän uutinen on ollut sarjakuristajan pidättäminen. Hänen ensimmäinen tapponsa oli oma äiti. Niin, oma äiti. Sen jälkeen henkirikoksia on tullut kaksi lisää ja mies on ollut vapaalla jalalla, vaikka on tiedetty tuleva.

Ei tässä voi kuin ihmetellä lainsäätäjän hampaattomuutta. Lapsenraiskaajat ja murhamiehet kulkevat vapaana, mutta vihapuhetta ja jonkinlaista roskalehteä julkaissut Janitskin odottelee telkien takana.

Kaikkien puunhalaajien ykkösäiti Eva Biaudet ei osannut ottaa kantaa, että olisiko sarjakuristaja pitänyt saattaa aikaisemmin telkien taakse. Ei hyvänen aika. Tämäkin rouva kyllä ottaa kantaa pienempäänkin maahanmuutto yms. juttuun, mutta nyt ei ole minkäänlaista selkärankaa. Hävetköön, jos osaa.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu