30. tammi, 2018

Uusien haasteiden edessä

Viime keväänä elämäni muuttui työn osalta jälleen kerran. Minulle tarjottiin haastellista tehtävää esimiesasemassa. Minun luonteellani ei tuollaista haastetta voinut olla ottamatta. Se on merkinnyt jälleen liikkumista hieman laajemmalla alueella. Pori-Tampere linjan yläpuolella, aina Pelloon saakka. Haasteita ei koskaan kannata pelätä. Jonkin loppu on aina uuden alku ja jälkeenpäin yleensä voi todeta, että olipas hyvä juttu. Muutos kehittää aina, tällaista vanhempaakin jermua.

On ollut ilo tavata erilaisia ihmisiä kautta suomen. Lupsakoita, puheliaita savolaisia. Hieman jäyhiä, mutta identiteetistään ylpeitä pohjalaisia. Varautuneen vilkkaita satakuntalaisia ja kaikkia siltä väliltä. 

Työn luonteesta johtuen olen aika ajoin yöpynyt Jämin mökillä, siellä kun lämpö on koko ajan päällä. Sauna on lämmennyt ja ajatus rauhoittunut. Toivotaan, että blogisuonikin taas avautuu ja kirjallisia luomuksia alkaa esiintyä enenevissä määrin.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu