25. elo, 2016

Kynä on miekkaa väkevämpi

Emme yleensä tule ajatelleeksi miten meitä ohjaillaan ajattelemaan ja tekemään tietyllä tavalla. Tätä ohjailua haluttuun suuntaan tekee varsin pieni joukko ihmisiä. Demokratian ja yhteiskunnan kannalta se on huono asia.

Otetaan esimerkkejä. Tästä jutut on varsin tehokkaasti poistettu netistä, mutta tämän kirjoituksen kuva kertoo siitä. Sanoma konsernin pääomistaja Aatos Erkko soitteli suurimmat tiedotusvälineet läpi -90 alkupuolella.

Agendana oli, että kaikki kirjoittelisivat vain myönteisiä asioita Eu.sta. Miten kävi? Siellä olemme. Kansan mielipide muokattiin ja saatiin sopiva äänestystulos, mutta kuka päätti ja mitä ?

 

Toinen esimerkki. Sukupuolinen suuntautuneisuus, josta lehdet pikkuhiljaa alkoivat kirjoitella.

Nyt tiedotusvälineet ovat väärällään näitä. Presidentti Halosen aikaan Linnan juhlat olivat varsinainen näyttämö. Olisiko kukaan voinut kuvitella 20 vuotta sitten, että maan parhaimmistoon kuuluvan artistin tekstiä siteerataan iltapäivälehden sivuilla tällaisista asioista. Takalisto oli tullut kipeäksi kun oli samaa sukupuolta olevan kanssa ensimmäistä kertaa.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016081022062078_vi.shtml

Jokaisessa kotimaisessa visailussa, sarjassa tai kilpailussa pitää olla vähintään yksi kiintiösuuntaunut. Enää emme ihmettele, se on jokapäiväistä leipää. Jokainen saa suuntautua ihan miten haluaa, mutta pitääkö sitä joka tuutista toitottaa.

 

Uusimpana on maahanmuutto. Jos tiedotusvälineitä seuraa, niin melkein joka lehdessä on jokin myönteinen juttu. Negatiivisia ei tunneta, eikä kerrota. Esimerkiksi viimepäivien Forssan jutusta on annettu täysin virheellistä tietoa. Kyseisestä vok:sta  pidätettiin aiemmin talvella kaksi joukkomurhaajaa. 

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/video%20pareja%20isis%20speicher-44273

Heitä myös rahdataan erilaisiin ohjelmiin. Tällä tavalla tämäkin asia pikkuhiljaa ujutetaan pääkoppaamme. Jonain päivänä emme ihmettele tätäkään. Aivopesu tekee tehtävänsä.

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu