23. elo, 2016

Syy huonoon menestykseen

Aamulehden päätoimittaja (aamulehti 21.8) oli löytänyt syyn suomalaisten huonoon kisamenestykseen Riossa. Se on ”persjalkaisuus”. Avuksi tähän hän tarjosi maahanmuuttoa. Tällaisia nerokkaita avauksia talousvaikeuksissa oleva maamme tarvitsisi enemmänkin. 

 

Nythän olemme saaneet maahanmuuton seurauksena mm. aivokirurgeja, ydininsinöörejä, opettajia ja elintarviketeollisuuteen taistelukentillä koulutuksen saaneita teurastajia.

 

Yksi asia olisi mihin aamulehti voisi myös vaivihkaa ottaa kantaa. Sitä voisi ikäänkuin pikkuhiljaa ujuttaa, silloin tällöin tähän laadukkaaseen aviisiin. Maahanmuuttotaustaisia pitäisi saada enemmän missikisoihin. Nytkään Miss Tampere kisoissa ei ole ainuttakaan ehdokasta. Tämän suuntaista syrjimistä emme voi mitenkään hyväksyä.

Heitä näkeekin jo varsin mukavasti trendikkäissä iltapuvuissaan suomalaisten ”persjalkaisten” henkilöiden lisäksi tampereenkin kaduilla.

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu