10. tammi, 2016

Keittää ylitse

Olin aiemmin päättänyt, etten kommentoi enää politiikkaa ja erityisesti pakolaispolitiikkaa. Osittain siksi, etten pahoittaisi yhdenkään lukijan mieltä. Kuitenkin, kun alkaa sapettaa, tekee mieli purkaa kirjoittamalla. 

Vuonna 2000 suomessa käytiin presidentinvaalit. Tarja Halonen voitti täpärästi Esko Ahon. Kansa oli hyvin jakautunut ja Halonen asetti tavoitteekseen olla koko kansan presidentti. Siinä hän epäonnistui todella nolosti. Hän ei irrottautunut presidentin arvovallalle kuuluvasti oman puolueensa agendasta. Heti alkumetreillä hän yhdessä Paavo Lipposen kanssa kirjaimellisesti nöyryytti Ahoa Suomen pankin johtajavalinnassa. Presidenttikauden päätteeksi hän otti sosdem puolueen jäsenkirjan jälleen taskuunsa. Olisi ollut erinomaisen hienoa entiseltä presidentiltä pysyä politikoinnin yläpuolella.

Suurimmaksi saavutukseksi jäänee Kestävän Kehityksen paneelin johtaminen etelä-afrikan presidentin Jacob Zuman kanssa. Tätä asiaa Halonen mainostikin. 

Jacob Zuman mukaan suihkussa käynti seksin jälkeen estää aidsin ja sukupuolitaudit. Viisas mies. Hänellä on 20 lasta yhdeksän eri naisen kanssa. Naimisissa viidesti, yksi vaimoista teki itsemurhan.”

Lähde: Wikipedia

 

Sitten asiaan, joka alkoi minulla keittää.

Presidentti Halonen esiintyi ylen ykkösaamussa. Keskusteluissa oli myös maahanmuuttajien kohdistama ahdistelu naisiin. Keskustelun lomassa Halonen totesi omallakin kansalla, miehillä siis, olevan ”pahaa traditiota” tarkoittaen naisten ahdistelua. Varmaan näinkin.

 

Eräissä kulttuureissa nainen on toisen luokan kansalainen. Raiskatuksi tullessaan naisen pitää saada neljä miestä todistajaksi, jotta voi nostaa syytteen. Avioliitossa raiskaus ja vaimon pieksäminen ovat hyväksyttyjä. Kysynkin, muuttuvatko nämä kulttuurista saadut opit osoitetta muuttamalla ??

Hyvin mielenkiintoinen ilmiö on nyt vallannut alaa. Kun aletaan puhua maahanmuuttajien tekemistä ahdisteluista yms, niin juttu käännetäänkin suomalaisiin miehiin. Nopeasti kehiin tulee tietyn aatesuunnan järjestöt ja henkilöt, jotka alkavat syyllistämään suomalaista miestä. Tällä tavalla yritetään provosoivasti kääntää huomio muualle. Helsingin apulaispoliisipäällikkökin on antanut heidän mielestään täysin vääriä lausuntoja, jotka pitäisi korjata maahanmuuttajille myönteisemmiksi.

Ruotsista ja Suomesta voi tilastoista kuka tahansa lukea näiden asioiden oikean laidan. Niistä ei jää tulkinnanvaraa.

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu