30. maalis, 2015

Sellaista elämä on

Syksypuolella oli lehdistössä koulukiusaamisesta. Minäkin tuolloin kirjoittelin painajaisestani. Jokunen viikko sitten hänet löydettiin kotoaan kuolleena. Vaellus ja pimeän pelko oli päättynyt. Toivottavasti valoon. 

Olin viime viikon talvilomalla. Tällä kertaa en klapisavotassa. Viime vuonna  teimme puita sen verran runsaasti, että nyt oli muunlaisen lomailun aika. Eipä silti, kyllä nytkin saha käteen pitää jossain vaiheessa ottaa.

Naureskelin etelä-eurooppalaista kulttuuria. Lumi oli ihmeellinen asia. Sitä kun oli yöllä vuoristossa satanut, niin ihmiset pysäyttivät autonsa ajoradalle.  Ottivat pahvinpalan tai muovipussin ja menivät kumpareille laskettelemaan. Eikä hätää mitään, vaikka tie meni tukkoon, niin että poliisit tulivat liikennettä selvittämään. Suut kävivät ja ihmiset levittelivät käsiään. Ei kiiruun kierää.

Matkailu avartaa aina ja kotiin on mukava palata. Adolf Ehnroothin sanoin,"tämä maa on paras paikka meille suomalaisille".

 

 

Uusimmat kommentit

05.12 | 20:07

Viljo oli appiukkoni. Viljon saama Böömiläinen kristallimaljakko 5000.s Zetorista on meidän olohuoneen pöydällä !

22.08 | 12:06

Siinä saa taas katsella oman käden aikaansaannosta. Tosi hyvä tuli😊😉

31.07 | 08:11

Oletko Zetorimiehiä ? Raahea lukuunottamatta kaikki kerhot hiljaa. Vanhat tapahtumakalenterit. Onko Tyrväällä kyntökisoja tänä vuonna ?

13.06 | 05:58

Nyt sitte vain kaikille koneille kuski pukille ja siinä on komea letka seuraaville karvia päiville! 😁 😉

Jaa tämä sivu