A. Aallontien ajatelmia

21. marras, 2018

Tiedossa on ollut, että valtakunnan ykkösnainen katsoo maailmaa  jopa kesäisten värien siivittämänä. Ehkä pienen opastuksen jälkeen, Saulikin fiksuna miehenä hoksasi, ettei hän voi syödä pihviä kuin kerran viikossa. No, ehkä turvamiehet silloin tällöin liukenevat Heselle ja tuovat sieltä pientä iltapalaa. Tästä ei ole lupa rouvalle huudella.

A-studio esitti maanantaina ohjelman koirien rodunjalostuksesta. Erityistä huomiota saivat tylppäkuonoiset ystävämme. Varmemmaksi vakuudeksi ohjelma tulee tällä viikolla vielä pari kertaa uusintana.

Aamulla radiota kuunnellessani, asia oli vahvasti esillä. Erityisesti tapetilla oli Bostoninterrieri, sellainen kuin presidentin Lennu. Tylppäkuonoisilla kuuleman mukaan on hengitysvaikeuksia. Nyt oli sitten presidentinkansliaa myöden tiedusteltu Lennun vointia ja sairaskertomuksia. Ei ollut saatu. Ihme. Eläinlääkärille oli näytetty videonpätkää, jossa Lennu haukottelee. Diagnoosi oli, että jotain lievää hengenahdistusta on havaittavissa.

Sitten todettiin sairaan Bostoninterrierin suosion lemmikkinä kasvaneen rajusti. Presidentin syytä, olisi pitänyt hieman parempi rotuvalinta lemmikkiä hankkiessa tehdä. Hevosmiesten tietotoimisto tietää kertoa, että linnan juhliin olisi tänä vuonna kutsuttu normaalia enemmän vihiriäisiä eläinsuojelijoita. Virhe, tuumii Sauli nyt. Minkäs teet, ohjeet tuli hallituksen puheenjohtajalta.

Saa nähdä, kuullaanko kohta ärähdys ? Epäilen, sillä herra se on herrallakin

8. marras, 2018

Viime viikolla kerroin aktivisteista jotka tietoisesti mustamaalaavat syyttömiä ihmisiä vailla minkäänlaista vastuuta. Saanevat tästä jotain sairasta nautintoa oman agendansa eteenpäin viemiseksi.

Forssan poliisi on tutkinut sikojen purkutilanteen videonauhoilta ja valtion palkkaaman riippumattoman eläinlääkärin lausunnon perusteella tullut tulokseen, täyttä valetta. Asiasta tietämättömille,valtio siis palkkaa teurastamoille tarkastuseläinlääkärin. Häntä ei teurastamo voi erottaa, näin säilyy puolueettomuus.

Tätä aktivistia vastaan on nostettu tutkintapyyntöpyyntö, nimikkeenä törkeä kunnianloukkaus.Tästä olisi nyt hyvä perässähiihtäjien ja aktivistinalkujen ottaa opiksi. Voi tulla kalliiksi. Valheella on edelleenkin lyhyet jäljet.

https://yle.fi/uutiset/3-10499073

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hkscanin-elainkuljetuksissa-ei-epailla-rikosta-poliisi-lopettaa-asian-tutkinnan/7156144#gs.OCCEiXo

 

2. marras, 2018

Jatkan vielä näistä aktivisteista. Olen urani aikana, yli 30 vuotta, joutunut näkemään heidän aikaansaamaa tuskaa ja pahuutta. Jos heillä olisi aito kiinnostus eläinten hyvinvointiin, niin asia olisi ok. Perimmäisenä tarkoituksena kuitenkin on totaalinen lihantuotannon kieltäminen ja vegaanius.

Tässä tuleekin se juttu. Keinoja kaihtamatta he ajavat tätä agendaansa. Valehtelu, manipulointi ja tiedotusvälineiden käyttö on heidän ydinosaamisalueita. Vastapuolelta ei käy minkäänlaiset argumentit eivätkä todisteet. He omistavat fundamentaalisesti vain ja ainoastaan oikean totuuden. Tässä joukossa on myös huomattavan paljon sateenkaariväkeä. Oman agendansa eteenpäin viemiseksi he ovat valmiita tuhoamaan vastapuolen,niin henkisen, kuin fyysisen terveyden, vailla minkäänlaista vastuuta.

Ohessa (kuva) tapaus joka julkaistiin OE- yhdistyksen sivuilla aikoinaan. Julkaisivat isännän nimen ja kodin gps-koordinaatit nettisivuillaan. Sivuilla oli myös videonauhanpätkä, jossa yön pimeydessä häirityt possut olivat nousseet istumaan ja tuijottivat nukkumarauhaansa häiritsemään tulleita aktivisteja. Tekstinä oli, että siat olivat ”halvaantuneita”. Erittäin, erittäin törkeää valehtelua, joka myöhemmin todistettiin valheeksi.

Oheisen (kuva) lehtikirjoituksen perusteella, aktivistit pyysivätkin epäsuorasti isännältä anteeksi valehteluaan ja mustamaalaamista, mutta vahinko oli tehty.

Tiedän varmasti, että moni tuottaja sai terveydellisiä oireita mm. rytmihäiriöitä. Yksi surmasi itsensä, oli muitakin vaikeuksia, mutta tämä katkaisi kamelinselän. Lapset pelkäsivät mennä pimeällä ulos, kun olivat kuulleet oudoista hiippareista.

Näen vieläkin silmissäni elämäntyönsä tehneen, kaikkensa antaneen farmarin, jolle eläinten hyvinvointi oli yksi tärkeimmistä asioista. Hartiat kumarassa, katse harhailee, se on siinä. Syyttömänä tuomittu.

Näitä olen itse ollut todistamassa

1. marras, 2018

Tämä terveydenhoitoalalla työskentelevä henkilö huomasikin puhuneensa potaskaa. Toivon mukaan tällaisella ei ole paljon hännystelijöitä tahi lakeijoita. Saattavat itsensä turhanpäiten vaikeuksiin.Voi tulla satojen tuhansien korvausvaade.

31. loka, 2018

On jälleen se aika vuodesta, jolloin sianlihantuottaja ja teurastamo pitää saada lokaan. Animalian kanssa läheisissä tekemisissä oleva aktivisti yritti sitä tällä kertaa. Röngtenkatseellaan hän näki umpikoriseeen karja-autoon useiden kymmenien metrien päästä, että siellä kohdellaan sikoja kaltoin. Hän teki asiasta facebook päivityksen, joka sai tuhansia jakoja. Aktivistiriepu ei vain ymmärtänyt, että purkua valvoo valtion palkkaama riippumaton tarkastuseläinlääkäri. Purku myös videokuvataan. Valheella on joskus lyhyet jäljet. Olen nähnyt ja joutunut seuraamaan läheltä, miten nämä vastuuttomat, valehtelevat aktivistit tuhoavat koko ihmiselämän. Minulla on takavuosilta yleisönosasto kirjoitus, missä aktivistit pyytävät valehteluaan anteeksi. Kuten kuvasta voi todeta, niin miten autoon on voinut nähdä jalkakäytävältä teräsverkon takaa ? Jos jotain olisi ollut, niin miksei ottanut videokuvaa, olisi kuvaa ja ääntä.