30. loka, 2020

Ajankohtaista

Eilen kuului Ranskasta jälleen järkyttäviä uutisia. Kuukauden sisällä radikaali-islamistit ovat puukottaneet useita ihmisiä. Opettajalta ja suntiolta leikattiin pää irti. Tämä kaikki muhammad pilakuvan takia. Suomen Turussakin saatiin kokea muutama vuosi sitten näitä järkyttäviä tekoja. Vaara on nytkin suuri.

Suomen hallitus ei ole tuominnut iskuja. Ottanut osaa omaisten suruun kyllä. Alla linkki vihreiden ajatuksiin. Ajatelkaa, tuon kirjoittaja oli  jonkun aikaa Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja !

https://www.vihrealanka.fi/blogit/islam-on-hieno-uskonto

 

Matti Vanhanen pyysi aikoinaan jopa anteeksi, kun suomessa jokin taho julkaisi Jyllands Postenin muhammad pilakuvia

https://www.kaleva.fi/vanhanen-pyysi-anteeksi-muslimeilta/2116496

Onko kukaan pyytänyt suomalaisilta anteeksi Tervon Raamatun heittelyjä. Jeesus pilakuvia on jopa ollut taidenäyttelyissä. Onko pyydetty anteeksi turun puukotuksia, satojen suomalaisten naisten raiskauksia ja useamman naisen pään irti leikkaamisia täälläkin. Kysyn vaan.

 

http://kokemakelainen.net/2016/05/31/ulkomaalaismies-poltti-elavalta-rukkaset-antaneen-porilaistyton

 

Eilen keskusteltiin myös tiedotusvälineissä kovasti radikaali-islamista. Supon Pelttari oli Ylen kuuden uutisissa (löytyy Areenasta). Mitä teki toimittaja ? Aloitti äärioikeiston uhkalla täällä ja yritti vielä toisenkin kerran tunkea sitä Pelttarin suuhun. Hämmästyttävää. Äärioikeiston uhka ei ole yhtään sen suurempi kuin Antifan.Vasemmistoradikaalien, jotka aikoinaan Tampereen itsenäisyyspäiväjuhlissa hakkasivat hevoset ja kaupungin palasiksi.