18. elo, 2019

Maamiehen tietolaarin viikkouutiset

Sdp.n Hussein Al-Taee on taas ollut tapetilla. Sosiaalidemokraattinen puolue hieman ohjeisti häntä miten tulee käyttäytyä. Al-Taee jäi kiinni kirjoittelusta josta tavallinen suomalainen laitettaisiin löysään hirteen.

https://www.anteryasa.fi/jotain-epailyttavaa-sdpn-hussein-al-taeessa/ 

Ihan kaikkea tässä luvussa ei ole vielä kirjoitettu. Mies on selvästi synnynnäinen valehtelija. Tässä kohtaa kannattaa muistaa, että muslimille on laillista valehdella vääräuskoiselle, jos se oman nahkan pelastamisen kannalta on tärkeää. Näin kertoo Koraani.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Taqiyya

Mielenkiintoisen seikan olen laittanut merkille uutisoinnissa. Tiedotusvälineet ovat sen sopineet keskenään. Enää ei puhuta maahanmuuttajista tai pakolaisista. Nyt puhutaan siirtolaisista, seuratkaapa uutisia ! 

Oma lukunsa on tutkintapyynnöt Juha Mäenpäätä ja Päivi Räsästä kohtaan. Ei tule johtamaan yhtään mihinkään. Näitä mielensäpahoittajia, jotka tekevät ilmiantoja ja työllistävät oikeuslaitosta turhaan on nyt vahvasti liikaa. Se on tosiasia, että nykyisen vihervasemmiston toimesta sananvapautta tullaan kaventamaan. Näin he saavat jankutettua paremmin omaa agendaansa ja unelmahöttöä, jonka me kaikki maksamme.