17. tammi, 2019

Sananvapaudesta

Viimeviikkoina tiedotusvälineiden toiminnassa on ollut havaittavissa muutoksia. Julkisilla blogialustoilla sananvapaus on selvästi lisääntynyt. Aiheet, joista ennen tuli kirjoituskielto (banni) määräajaksi ovat nyt olleet sallittuja. Hyviä, korkeasti opiskelleita kirjoittajia heitettiin ulos mm. Uuden Suomen puheenvuorosta, kun uskalsivat olla valtamedian kanssa eri mieltä. Itse en ole tuonne milloinkaan kirjoittanut.

Tutkimusten mukaan pitkälti yli puolet toimittajista on poliittisesti vihervasemmistoon kuuluvia. Joskus tulee kuva, että toimittajan tulee olla hieman narsistinen. Oletteko koskaan kuulleet toimittajasta, joka myöntää olleensa väärässä ?

Jos et ole ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, niin et välttämättä ole huomannut miten meitä ohjaillaan. On selvää, että elämän ruuhkavuosissa kiinnostus on ja pitääkin olla muissa asioissa. Uskoisin, että tämän hetken tilanne on tilapäinen ja sananvapautta aletaan jälleen rajoittaa 

Olen aiemmin itsekin kirjoittanut miten meitä ohjailtiin tiedotusvälineissä, jotta liitymme euroopan unioniin. Tuossa linkki samasta asiasta kirjoittavan blogiin. 

http://www.ritvapuolakka.fi/436336239

 

Kannattaa pysähtyä miettimään, missä ja kuinka paljon meitä ohjaillaan ? 

Nyt on veikkailtu tuleviksi maahanmuuttovaaleja. En usko. Pikkuhiljaa käännetään jälleen ilmastonmuutokseen, joka on kiinni vain suomalaisista. Vain ja ainoastaan meidän teoilla maailma pelastuu.

Ps. Jos linkki ei toimi suoraan niin kopio ja siirrä googleen.