26. touko, 2015

Mutinaa

Pitkästä aikaa katselin erilaisten yhdistysten kesän tapahtumakalentereita. Zetori puolella näkyy veivi käynnistyskilpailuja, kestävyys ( zetorin hajotus) ajoja, sekä kohellustapahtumia olevan tarjolla. Poikkeuksen tekee suomen suurin zetor-kerho Vammalassa, siellä ei näitä tapahtumia suosita.

 

Tyrvääläisillä onkin muutama Zetor- maailmanennätys nimissään. Ensimmäisenä Zetor kerhona käyty traktoreilla ulkomailla. Myöskin matkustajalaivalla Zetorien kyyditsemisen maailmanennätys. Ensimmäisenä Zetor kerhona ajelu vieraan valtion pääkaupungissa. Zetorilla yön yli ulkomailla. Notta sellaasta ! 

 

 

Päivän polttava aihe. Minua on alkanut tympiä erilaisten sukupuolisten suuntautuneisuuksien esille tuominen joka paikassa. Ei ohjelmaa tai tapahtumaa, etteikö joku...

Ei siinä sinänsä mitään. Erilaisuudet kuuluu maailmaan, haluttiin tai ei, mutta pitääkö tuputtaa ??

 

Euroviisuissakin hämmästeltiin, kun suomi ei päässyt jatkoon. Vammaisuus ei voi olla syy menestyä, mutta ei myöskään hävitä. Huonolla itsetunnolla varustettu kansa odotti ilmeisesti tällä kertaa voittoa sympatiapisteillä. Huonolla kappaleellla ei ole syytä kenenkään menestyä. Etenkään parempien kustannuksella. Kyseessä lienee kaikesta huolimatta jonkin sorttinen laulukilpailu.