14. loka, 2013

Kiirettä muka pitänyt...

Toista viikkoa on jo ehtinyt vierähtää, eikä Armas ole blogiaan ehtinyt päivittää. Ammatissani kiireet lisääntyvät, kun maataloustuottajat syksyllä ehtivät pellolta kotosalle. Hyvä niin, aikakin kuluu joutuisasti, vaikkei tässä kiire minnekkään ole. Viime perjantai ja lauantai menivät leipätyön merkeissä KoneAgriassa  Jyväskylässä. Messut ovat maatalousalan ammattilaisten suosiossa. Kuulumiset vaihtuvat ja samalla voi tutustua alan uutuuksiin. Itse pääsin myös tutustumaan työyhteisön muihin pakertajiin ja heidän toimintatapoihinsa. Kaksi päivää asiakaspalvelussa yhdessä kun olimme. Kahdeksan tuntia sementtilattialla seisoskelua tuntuu melkein samalta kuin lapiotyö.

Vanhoja tuttujakin tapasin. Aitoja Isonkyrön Zetoorimiehiäkin oli oman ammattinsa vuoksi messuilla. Isossakyrössä tuli joskus heidän vieraanakin oltua. Vieraita pidettiin hyvin, kuten aidot pohjalaiset tekevät.

Sunnuntaina sitten odottikin käsittämätön lehtiarmaada. Vaahtera oli pudottanut lehtensä ja koivutkin vähiin päin. Raikas ilma ja työntouhu ulkona maistuivat. Parin viikon päästä odottaa loma. Silloin korpi raikaa ja saha laulaa....