19. elo, 2013

Kommentointia

Se on sitten Teuvo Hakkarainen taasen kommentoinut pakolaispolitiikkaa. http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Troijan%20puuhevonen-7001

En nyt ihan kaikkea ole valmis allekirjoittamaan Hakkaraisen kommenteista.Tietyllä tavalla hän puhuu asiaakin. Sellaista, mistä meillä ei uskalleta puhua, saati avata keskustelua. Olen varmaan vanhanaikainen ja kehityksen kelkasta ajat sitten jäänyt. En vain henkilökohtaisesti voi ymmärtää, että jokin pieni porukka tulee tänne kertomaan mitä lauluja esim. koulujen kevätjuhlissa saadaan esittää. Jostain syystä meillä asioita kaunistellaan ja pyritään hyssyttelemään. Naisten asema näissä kulttuureissa on täysin ala-arvoinen. Ymmärrän varsin hyvin, että turvallisuus-syistä, sekä työn perässä muutetaan. Näin pitää ollakin. Ei pidä kuitenkaan tulla itsenäiselle kansakunnalle näyttämään kaapin paikkaa.

Asiasta kolmanteen. Karhujen hyökkäykset ovat olleet ajankohtaisia näinä päivänä. Itse törmäsin mielenkiintoiseen näkyyn. Kuusen juuristoa oli vahvasti kaivettu. Tapahtuneesta oli kuitenkin selvästi aikaa ja maasto sellaista, ettei kaivajan jälkiä ollut nähtävissä. Mikä sitten lienee ollutkin?