A. Aallontien ajatelmia

9. joulu, 2018

Näin pidemmän vapaan aikana on ollut aikaa seurata tarkemmin myös valtakunnallista keskustelua

”– Kyllä sen Suomikin voisi tehdä ja päästä omasta historiastaankin eroon, Halonen viittasi toiseen maailmansotaan ja Suomen yhteistyöhön natsi-Saksan kanssa.”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005926058.html

 

Sitaatti on presidentti Halosen haastattelusta Iltasanomissa natsilippujen kiellosta. Lippukiellon jotenkin ymmärrän, vaikkei muutaman hörhön lipusta kannattaisi kovasti metelöidä. Aktiivisia uusnatseja on maassa  joitain kymmeniä. Sitä vastoin Antifan, Varisverkostojen yms. vasemmistomilitanttien ja palosilmäaktivistien riveissä lienee porukkaa satoja. Niistä ei puhuta. Nämä aiheuttivat viime vuoden itsenäisyyspäivän aikana eniten huolta poliiseille.

Mutta, ”päästä omasta historiasta eroon”. Mistä historiasta ? On täysin selvää, että ilman natsi-saksan apuja Neuvostoliitto olisi miehittänyt Suomen. Olisimme kokeneet Baltian maiden kohtalon. Stalinin puhdistukset olisivat vieneet monet perheet ja perheenpäät Siperian kuolemanleireille. Stalin teloitutti satojatuhansia oman maansakin kansalaisia.

Enkä malta olla muistuttamasta maailmanhistorian suurimmasta raiskausoperaatiosta toisen maailmansodan lopuilla saksassa, puna-armeijan toimesta. Yli 200 000 saksalaista naista raiskattiin. Ei muuten ole paljon asiasta puhuttu. Tämä olisi myös ollut suomalaisten naisten kohtalo, jos Neuvostoliitto olisi miehittänyt maamme. Alla linkki.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015050719637628

 

Tässä  Halonen arvioi Ylellä Oulun raiskaustapauksia

”Lisäksi hän korosti, etteivät kulttuurierot tai esimerkiksi uskonto selitä tapausta millään tavalla.

Sen sijaan Halonen katsoi tapausta laajemmin maahanmuuttopolitiikan kannalta.Hän suosisi pakolaispolitiikassa perheiden yhdistämistä, jotta ”oman yhteisön lähikontrolli” toteutuisi myös maahanmuuttajien tapauksessa paremmin.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9511301c-7b7d-45c9-af9c-a429d8c8c1c9

 

Siis, etteivät eri kulttuurit tai uskonto selitä. Hohhoijaa, kaikki muut tietävät, että kyllä vaikuttaa. On vaikuttanut ympäri Eurooppaa. Sitä ei ole voinut kukaan olla huomaamatta.

Perheenyhdistämisestä sanoisin, että jos meille tuli vuonna 2015,  20 000 nuorta yksinäistä maahanmuuttajamiestä, niin entäs perheet. Isä, äiti ja kymmenen siskoa ja veljeä. Olisi saatukin 100-150 000 maahanmuuttajaa. Mitä utopiaa, kertakaikkiaan. Haluaisin, että joku kertoisi minulle yhdenkin hyvän asian, jonka islamilainen maahanmuutto on tuonut tullessaan. Sitä odotellessa. 

 

 

 

 

7. joulu, 2018

Itsenäisen suomemme kunniaksi presidentti jakaa myös kunniamerkkejä. Siinä on ollut erilaisia tapoja. Presidentti Halonen jakoi kunniamerkkejä hirmuhallitsijoille. Muun muassa Syyrian presidentti Bashar al-Assaad kuului listalle. Myös nämä hengen jättiläiset palkittiin, diktaattorin ottein hallinnut Kazakstanin presidentti Nursultan Nasarbajev ja vakavista ihmisoikeusrikkomuksista syytetty Saudi-Arabian kuningas Adbullah.

Sitävastoin molemmat rauhanpalkinnon saaneet presidentit, Israelin Shimon Peres ja Etelä-Korean Kim Dae-Jung eivät Halosen mielestä olleet mitalin arvoisia.

Sotaveteraaneista sekä sotiemme muistojuhlista Halonen sai ihottumaa ja näppylöitä. Puunhalaaajat ja rikkakasvien kasvun kuuntelijat olivat in.

Oli sykähdyttävää jälleen seurata presidenttiparin käyttäytymistä sotiemme veteraaneja kohtaan. Muutoinkin itsenäisyyspäivän juhlallisuudet näyttivät sujuvan kohtuullisen rauhallisesti. Taidettiin linnassa töniä eniten, niin ruokajonoissa kuin aalloillakin.

5. joulu, 2018

Olin viime viikolla vierailulla eduskunnassa. Sain seurata lehtereiltä kyselytuntia. Melkoista teatteria. Varsinainen puhemies oli jossain tärkeämmissä tehtävissä. Ankarana feministinä jopa kiihkomielisenä sellaisena tunnettu varapuhemies Tuula Haatainen (sos. dem) toimi puheenvuorojen jakajana. Pääosin niitä sitten annettiinkiin  eduskunnan vasemmalle laidalle. Maahanmuutosta ja jostakin rasismitutkimuksesta keskusteltiin lujasti.  Li Andersson, Eva Biaudet, Jani Toivola ja  Ozan Janar. He antoivat ymmärtää miten karmeaa porukkaa suomalaiset on, nimenomaan rasismista puhuessa. Janar suorastaan sylkäisi sanat suustaan ja silmät paloivat kuin 10 000 lumenin taskulamppu.

Viikkoa myöhemmin, missä he ovat ? Missä he ovat ?? Oulussa on tapahtunut karmeita. Suunnitelmallista ja kansainvälisestikin tunnettua rikollisuutta. Houkutellaan netin välityksellä lapsia joukkoraiskattavaksi.

Naisasialiitto unioni, feministiliitot, jotka taannoin haukkuivat poliisin pataluhaksi. Siksi, että poliisit varoittivat kyseisen rikollisuuden olevan uutta suomessa. Heidän mielestä sitä oli aina ollut. Missä nämä järjestöt ovat nyt ?

Keskustelin erään vanhan herran kanssa Oulun jutusta kahvilassa. Ennen mielipiteensä kertomista hän vilkaisi epäluuloisesti molemmille puolille, ikäänkuin peläten jotain. Kyllä, ettei joudu rasistin kirjoihin, kun kertoo mielipiteensä joukkoraiskaamisista

https://yle.fi/uutiset/3-10541450?origin=rss

2. joulu, 2018

Olin pitkästä aikaa tutustumassa Tampereen kaupungin infrastruktuuriin hyvän ystäväni kanssa. Hän halusi viedä minut katsomaan minkälainen on raha-automaattiyhdistyksen ylläpitämä pelikasino. Siellä oli hedelmäpelejä, pokeria, rulettia yms, joita pelattiin rahasta.Ovensuussa turvamies. Me emme pelanneet. En harrasta. Mielenkiintoista oli, että yli puolet pelaajista oli maahanmuuttajia. Miten heillä on siihen varaa ? He pelaavat kaikkien meidän ansaitsemilla rahoilla. Käymme töissä, että jotkut saavat tulla tänne pelaamaan tienestimme. Hienoa.

Vuoden 2011 pakolaisnainen tuomittiin juuri törkeästä rahanpesusta. Hänen siskonsa oli saanut kymmenen vuotta perusteettomasti lapsilisiä. Sisko asuu Englannissa ja sai suomesta lapsilisää. Kuinka paljon näitä on, sekä niitä jotka asuvat ulkomailla ja nostavat Kelan muita  korvauksia.

Ei ole ihme, että velkaannumme edelleen. Veroja on pakko nostaa, jotta voimme erilaiset peruusteettomatkin etuudet maksaa. Pitkällä aikavälillä tästä ei hyvä henkää, ellei tahti muutu. 

 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vihreiden-ex-kuntapoliitikko-saido-mohamedille-tuomio-torkeasta-rahanpesusta-yli-vuosi-ehdollista-vankeutta/7167122#gs.bmdBk8E

 

 

26. marras, 2018

Olen viime vuosina tilannut suoraan kiinalaisista verkkokaupoista tavaraa. Otsalamppuja, taskulamppuja, bluetooth kaiuttimia, korvakuulokkeita. Hinnat ovat edullisia ja homma on toiminut moitteettomasti.

Nyt tuli kuitenkin kylmää vettä niskaan asian suhteen. Tilaamani otsalamppu on räjähtänyt paketissa.

Kuvasta voi nähdä miten kupariset osat näkyvät jne. Äkkiä tulee ajatus, millaista jälki on , kun räjähtää otsalla ollessaan. Otsalamput menevät nyt boikottiin. Muuta tavaraa sen sijaan aion jatkossakin edelleen tilata.